За нас

История и факти за фирмата

Фирма АНДИ е основана през 1993 г. в град Пловдив и e една от водещите на българския пазар в областта на проектирането, доставката на оборудване, изграждането и поддръжката на системи за сигурност,  слаботокови и електро инсталации. Главните стремежи на фирмата са: развитие, професионализъм, коректност, 100% фокус върху клиента и предлагане на най-оптималните високотехнологични решения.

 • АНДИ е член на Българската Търговско - Промишлена Палата, Камарата на Строителите в България, Националната Браншова Асоциaция „Пожарна и Аварийна Безопастност“ и е носител на редица отличия. Проектантите на АНДИ са членове на Камарата на Инженерите в Инвестиционното Проектиране (КИИП).
 • АНДИ притежава сертификати за достъп до класифицирана информация ниво “СЕКРЕТНО” и е сред компаниите, одобрени за участие при изграждане на международни обекти на НАТО.
 • Фирмата е сертифицирана съгласно международния стандарт за качество ISO 9001:2008, ISO1400:2004 (системи за управление на околната среда) и OHSAS 18001 (система за управление на здравословни и безопасни условия на труд).
 • Централният офис на АНДИ е в гр. Пловдиви от 2008 г. се помещава в нова модерна сграда с 5000 кв.м. разгърната площ.
 • Фирмата разполага със собствени офиси в Пловдив, София, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и Кърджали.
 • Завършването на над 5000 проекта в България e доказателство за професионализма на АНДИ и стремежа на служителите при изпълнение на проектите винаги да се надхвърлят очакванията на клиентите.

Проектиране, доставка, монтаж, сервиз

 • Пълно комплексно обслужване – консултации, проектиране, доставка, монтаж, гаранционен сервиз и абонаментна поддръжка.
 • Консултации – избор на оптимални решения в съответствие с желанията на клиентите и спецификата на обектите.
 • Проектиране – изготвяне на пълна проектна документация в съответствие с действащите строително-технически и противопожарни норми и международни стандарти.
 • Доставка на оборудване – висококaчествени и надеждни продукти на световно признати марки – Sony, Samsung, Avigilon, Dahua, Fujifilm, Axxon, SBI, Satel, Tecnoalarm, Xtralis, Job Detectomat, Global Fire Equipment, Tyco, FirePro, Anson, Competition, Primion, Southwest Microwave, и др.
 • Монтаж – инсталация, настройка, пуск и сертифициране на системите, обучение на персонала, планиране и комплексно управление на проектите.
 • Сервиз – гаранционен и извънгаранционен сервиз, абонаментна поддръжка и обслужване на системите.Ресурси на АНДИ

Служители, техника и екипировка

АНДИ има собствени офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и Кърджали, в които работят 240 служители административен и технически персонал. Монтажните екипи разполагат с повече от 70 специално оборудвани автомобила, пълен набор от машини, инструменти и подемна техника за изпълнение на проектите.

Централният офис на АНДИ е в гр. Пловдиви от 2008 г. се помещава в новопостроена сграда с модерен шоурум, административни и търговски офиси, складова база, зали за обучение, конферентни зали, проектантски  отдел, сервиз, специализирано хале за монтаж на автоаксесоари и цех за производство на спринклерни инсталации.